RUIM 80 JAAR ERVARING

Inmiddels heeft het bedrijf een grote ontwikkeling doorgemaakt naar een professioneel en gerenommeerd schildersbedrijf met opdrachten door het hele land.

Elzinga schildersbedrijf is Sinds 1990 al volop actief op het eiland Terschelling. In 2012 diende de situatie zich voor om de schilders activiteiten van schilder G.B. Volgers voort te zetten gevestigd aan de Nieuwe Dijk 18. Zodoende beschikken wij nu over een werkplaats met eigen steigers, ladders, hoogwerker en alle benodigde gereedschappen die nodig zijn voor kwalitatief hoogstaand schilderwerk.

Elzinga schildersbedrijf heeft vakmanschap hoog in het vaandel staan. Al onze medewerkers zijn in het bezit van vakdiploma’s en hebben jaren lange ervaring. Wij werken zowel met schilders van Terschelling als vaste medewerkers van de vaste wal. Aangezien wij alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren kunnen wij u een concurrerende offerte bieden inclusief alle afspraken aangaande uitvoering en planning.

In onze werkplaats bevindt zicht tevens onze verfwinkel met producten van o.a. Sikkens die voor u op elke gewenst kleur kan worden gemaakt. Ook snijden wij u gelijk Enkelglas of figuurglas. Alle klaar terwijl u wacht.

 Het is tevens mogelijkheid om een hoogwerker te huren, al vanaf 75,00 euro per dagdeel.Voor meer mogelijkheden neem contact met ons op.

Het beste van Volgers is gecombineerd met het beste van Elzinga.
Vragen en/of opmerkingen wij zijn u graag en altijd berijd u een en ander toe te lichten.

 

Neem contact met ons op!

Tel: 0511 44 18 18 | info@elzinga-schildersbedrijf.nl