RUIM 80 JAAR ERVARING

Inmiddels heeft het bedrijf een grote ontwikkeling doorgemaakt naar een professioneel en gerenommeerd schildersbedrijf met opdrachten door het hele land.

In 1990 kregen wij de mogelijkheid om de schilderactiviteiten van schilder G.B. Volgers op het mooie eiland Terschelling over te nemen en dit bedrijf voort te zetten onder de naam Elzinga schildersbedrijf.

Ook op deze locatie aan de Nieuwe Dijk 18, beschikken we over eigen steigers, ladders, een hoogwerker en alle benodigde gereedschappen nodig voor kwalitatief hoogstaand schilderwerk. In onze werkplaats kunt u tevens terecht voor het kopen en/of mengen van verf, van onder andere Sikkens, in iedere door u gewenste kleur en voor het snijden van glas.

Uiteraard beschikken ook op Terschelling al onze werknemers over een jarenlange ervaring en zijn in het bezit van de benodigde vakdiploma’s.

Omdat wij alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren, kunnen we altijd een scherpe en zeer concurrerende offerte aanbieden waarin natuurlijk altijd een planning met betrekking tot uitvoering is meegenomen.

 

Neem contact met ons op!

Tel: 0511 44 18 18 | info@elzinga-schildersbedrijf.nl