SIKKENS ERKEND / SPECIALIST

Vindt u het belangrijk dat uw huis in goede staat van onderhoud verkeert. Elzinga schildersbedrijf doet meer dan alleen schilderen

Ruim 80 jaar geleden waren het de gebroeders Auke en Geert Elzinga die de basis legden voor het huidige Elzinga Schildersbedrijf in De Westereen. Met alle schildersbenodigdheden, inclusief ladder ging het,toen nog per fiets van klant naar klant.

 

Onder leiding van mijn vader Wieger Elzinga heeft het bedrijf een grote ontwikkeling doorgemaakt naar een professioneel en gerenommeerd schildersbedrijf met opdrachtgevers door heel Nederland. Het bedrijf is uitgegroeid tot een moderne, veelzijdige onderneming. Zelf ging ik als 12 jarig jochie al mee in vakantie’s

 

Na alle vakdiplomas te hebben behaald, ging ik het bedrijf in, eerst als schilder, dan uitvoerder, waarna ik de calculaties e.d. ging verzorgen.

Sinds 2002 is mij de leiding toevertrouwd over ons mooie en veelzijdige bedrijf. met een vestiging in De Westereen en op het prachtige eiland Terschelling.

De klanten zijn bedrijven, particulieren, instellingen en woningbouwverenigingen. Alhoewel niet meer per fiets, gaan we nog steeds graag naar onze klanten.