Ook voor het onderhoud van uw woning

Het is al meer dan 80 jaar geleden dat de gebroeders Auke en Geert Elzinga aan de basis stonden van ons familiebedrijf. Samen richtten zij Elzinga schildersbedrijf op en gingen, met alle schildersbenodigdheden inclusief een ladder en op de fiets, van klant tot klant. Veel is er sinds die tijd veranderd. Ons bedrijf heeft onder leiding van Wieger Elzinga, mijn vader, een grote ontwikkeling doorgemaakt. We gaan al lang niet meer op de fiets naar de klant en onze opdrachtgevers zitten inmiddels door het hele land.

In 1990 hebben we op Terschelling de activiteiten van schilder G.B. Volgers overgenomen en hiermee een tweede vestiging van ons bedrijf geopend.

We werken vanuit beide locaties voor zowel particulieren als voor bedrijven, instellingen en woningbedrijven. En we werken ook allang niet meer alleen, maar met een team van vakbekwame medewerkers. Zij hebben allen een jarenlange ervaring in het schildersvak, zijn in het bezit van alle benodigde vakdiploma’s en hebben, net als ik, het schilderen in de vingers.

Ik ben Geert Elzinga en sinds 2002 heb ik de leiding overgenomen van mijn vader Wieger. Als jongetje van twaalf begon ik in de vakanties mee te draaien en na het behalen van mijn diploma als schilder ben ik toegetreden tot ons mooie bedrijf. Van schilder naar uitvoerder en calculator en dan nu als eigenaar, ik hoop dit familiebedrijf nog lang te kunnen voortzetten.

 

Geert Elzinga